Info angående nya vägen från Stefan Skalman

Hej
Först av allt har jag varit på plats o tittat på korsningen som är gjord, jag kan inte se eller bedöma att den är fel på något sätt.
Att en lastbil kan svänga av eller med eventuellt ett släp är alltså möjligt, förstår inte varför Anders Eriksson pratat med Åke O om detta, bättre om han tar det med vägföreningen!

Gällande vägen och status idag;

  • Vägen är idag klar med att ett bärlager är pålagt av typen krossad asfaltgranulat (gammal asfalt som är körd genom ett krossverk) ett nytt lager skall läggas till våren som kallas topp, troligt typen ABT 16, alltså en vanlig traditionell asfalt som är av god kvalitet.
  • Nu under hösten skall vägen först belastas av de som har vatten- och avloppsentreprenaden därefter släpps vi ut att få köra den nya vägen, datum ej fastställt.
  • Skålbovägens SF har varit i kontakt med styrelsen för Malviken SF och begärt utträde när vår nya väg tas i anspråk, vi avvaktar svar gällande kostnader och hur vi kan komma oss ur medlemskapet, styrelsen i Malviken har varit väldigt positiv till vår ansökan om utträde.