Matstafett i Skålbo

Skålbovägens matstafett
Vi inbjuder Dig som medlem i Skålbovägens samfällighetsförening till en rolig matstafett på kvällen lördag 5 augusti.
Syftet är gemenskap och att få tillfälle att lära känna varandra som bor längs vägen. Kvällen avslutas med en gemensam fest i partytält hos Karin o Stefan Skalman.
Ni kommer att äta en komplett 3-rätters middag under kvällen, hemma hos olika personer och med nya gäster vid varje måltid. En av rätterna är det ni själva som arrangerar och bjuder på. Om det blir för-, varm- eller efterrätt kommer ni att få veta i ett brev ca 1-2 veckor innan stafetten. Där finner du även vilken adress ni ska träffas på för första rätten om det inte är hos er själva. Under kvällens gång ges instruktioner om var ni ska inta nästa måltid.
Låter det krångligt?
Det är det inte . Ni kommer att få alla instruktioner ni behöver och ni bjuder alltså endast på en rätt och festkommitténs önskan är att vi lägger krutet på umgänget och inte främst på maten, så håll det gärna enkelt. Till den rätt ni får uppdrag att bjuda på, står Ni även för dryck till maten.
Till efterfesten tar alla med egen önskad dryck och festkommittén ordnar snacks och vickning i form av varmkorv med bröd.
Missa inte detta roliga tillfälle att få lära känna dina grannar och man anmäler sig som par, men behöver inte på något sätt vara ett par, utan det går jättebra att vara stafettpartner med en vän, syskon eller vem man så önskar.
Vi behöver din anmälan senast den 15 juli och du anmäler dig och din stafettpartner via mail till bapmaj@gmail.com eller via mobil 070-574 79 00.
Anmälningsavgift är 200:-/par som går till hyra av tält och partytillbehör. Eventuellt överskott går till samfällighetsföreningen. Ni är anmälda när er betalning är registrerad. Enklast swishar du avgiften till Bengt-Arne enligt nummer ovan.
Tid, plats och annan info kommer du att få längre fram i ditt bekräftelsebrev.
Varmt välkomna till en trevlig kväll önskar,
Familjerna Edeborg, Pettersson och Skalman